Közbiztonsági nap

Minden, ami biztonság Szentlőrincen

Rendőrök, kommandósok, tűzoltók, polgárőrök. Színes kavalkáddal, gazdag programsorozattal várják az érdeklődőket június 24-én 9.00 és 15.00 között Szentlőrincen, a Kodolányi úti iskola udvarán a Közbiztonsági napon.

A remélhetőleg verőfényes júniusi szombaton lesz minden, ami csak kapcsolatba hozható a közbiztonsággal. Fél tíztől rendőrkutya-bemutatóval kezdik a napot, majd 11-kor a kommandósok adnak számot tudásukról, miközben a gyermekrajz-pályázat eredményét is kihirdetik, délután kettőkor pedig a rendőrmotorosok bemutatóját láthatják.
Egész nap gravíroztathatják kerékpárjaikat, jelentkezhetnek határvadásznak, ismerkedhetnek a rendőrök bűnügyi technikájával, adhatnak vért a Vöröskeresztnél, megnézhetik a Lafarge Cement Magyarország kft. járműveit. Lesz arcfestés, folyamatos vetélkedők a gyerekeknek KRESZ-teszttel, kerékpáros ügyességi versenyek, homokzsák-cipelés, bűn- és balesetmegelőzési foglalkozások. Bemutatkozik a Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége (motorokkal, quadokkal, airsofttal, drónokkal), a katasztrófavédelem, a helyi önkéntes tűzoltó egyesület, a járási polgárőr egyesületek és a Honvédség toborzó irodája.

A belépés ingyenes, mint ahogy minden program.

Plakát