Felhívás

A SZENTLŐRINCI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL jegyzőjének felhívása

Tisztelt Ügyfeleink!

Bizonyára Önök is követik a híreket a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Valamennyiünkben él az aggodalom a vírus terjedése és következményei kapcsán. Nem tudjuk, mennyire lesz súlyos a helyzet Magyarországon, de fel kell készülnünk minden eshetőségre. A járvány terjedésének megelőzésében vagy megfékezésében az egyéneknek komoly szerepük van. Tisztelettel kérjük ezért ügyfeleinket, hogy a Szentlőrinci Közös Önkormányzati Hivatal szakirodáival kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint elsősorban az interneten vagy telefonon intézzék az elkövetkező időszakban.

Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, munkatársaink természetesen készséggel állnak rendelkezésükre, a részletes tájékoztatót a megváltozott személyes ügyintézés módjairól a www.szentlorinc.hu weboldalunkon olvashat.

Az online intézhető ügyekről a www.szentlorinc.hu weboldalunkon tájékozódhat. Amennyiben elektronikus levelet szeretne munkatársainknak küldeni, és nem ismeri az illetékes kolléga elérhetőségét, kérjük, a titkarsag@szentlorinc.hu  e-mail címre küldje el kérdését.

Köszönjük együttműködését!

Dr. Tóth Sándor
jegyző sk.